Играйте безплатно Million Coins Respin – SoftBet в демо режим

от iSoftBet

Описание на играта

Million Coins Respin“ е по-скоро традиционна слот машина, с която iSoftBet успешно отдават дължимото на класическите Вегас ротативки. Анимацията е плавна и стегната, а графиката определено е за ретро ценителите. По барабаните ще видите добре познатите черешки, BAR-ове и седмици, но между тях прехвърчат 1-ци и 0-и, с които можете да отключите специална игра за големи печалби.

С 20 фиксирани печеливши линии и 5 барабана, първото, което трябва да направите, е да изберете стойност на монетите си. Тя може да варира от 0,10 до 1,00. След това изберете залог на за линия и сте готови да играете. Символът WILD може да замести всеки един символ в играта освен 1, 0, и 00 и със сигурност е най-доходоносния символ, тъй като 5 символа веднага Ви печелят 50 000.

А за какво са тези нули и единици? Много просто – те могат да отключат печалби до 1 000 000! Съберете 1+0+0+0+0+00 на първа печеливша линия и голямата награда е Ваша. 1+0+0+0+00 на линии 2-20 Ви носят 100 000, но съберете ли съответната комбинация от цифри на която и да е линия, можете да си тръгнете с печалби от 100 000, 10 000, 1000 или 100. Печалбите от тази функция обаче се изплащат само при завъртания с максимален залог.

Но дори и да не сте успели да сглобите правилната комбинация, не се отчайвайте. iSoftBet Ви дават възможност да поправите положението с функцията Respin (повторно завъртане) на барабани по свой избор. След всеки спин всеки барабан получава своя индивидуален залог за повторно завъртане, базиран на комбинациите от останалите символи. Можете да използвате Respin многократно и за различни барабани, стига да не променяте стойността на залога.

Играта „Million Coins Respin“ притежава и функция Autospin, с която можете да настроите машината да се върти автоматично, без да се налага да стартирате спиновете сами. Можете да настроите предварително броя на автоматично стартираните завъртания, както и да сложите лимит на загубите си, който да стопира Autospin.

Оцени играта

Най-популярни безплатни игри

Най-нови безплатни игри