Играйте безплатно Book of Ra в демо режим

от Novomatic

Описание на играта

Започнете търсенето на съкровищата на древните египетски фараони със слот машината Book of Ra. Играта е дело на основаната в Австрия компания Novomatic, истински ветеран в сферата на онлайн казино игрите, с над 30-годишен опит в индустрията. Тяхната Book of Ra е типичен представител на класическите слот игри, с опростени функции, прекрасна атмосфера и чести щедри печалби по 5-те си барабана.

За да започнете играта е необходимо първо да настроите залога си. Изберете брой на активните печеливши линии, залог на линия и стойност на монетите и сте готови да печелите. Възможните активни линии са 9, залогът на линия достига максимум от 200 монети, а стойността на монетите си можете да настроите с умножител между 0,5 и 10. Използвайте Старт бутона или Autospin функцията, за да стартирате завъртанията си механично или автоматично.

Скатер (scatter) символът в играта е златната книга на Ра. 3 или повече от него по печелившите линии ще Ви донесат бонус игра с 10 безплатни завъртания. В тази бонус игра един от символите на случаен принцип бива избран за специален. Когато специалният символ се появи, той се уголемява, покривайки и съседни полета и печалби се изплащат за всички полета със специален символ, по указаната в бонус играта схема, която ще получите в началото. Имайте предвид, че скатерът не може да замести специалния символ в тези бонус врътки.

Най-доходоносният символ в играта обаче не е задължително скатера, защото 5 символа с археолог в основната игра може да Ви донесе до 500 000 монети (или дори 1 000 000, ако сте избрали стойност на монетите от 0,5).

Друга функция в играта е възможността на удвоявате печалбите си с бутона “Gamble”, който се появява при някои суми печалби. Изберете дали да останете със сегашната си печалба или да я заложите в напрегната игра на „Черно или червено“ с шест рунда.

Успех в разгадаването на тайните на древен Египет!

 

Най-популярните игри на CT Gaming може да опитате при нас напълно безплатно, както и с реални средства в някой от партньорските ни сайтове.

ТОП 5 най-играните слот игри:

Можете да играете с реални средства, можете да го направите в един от следните сайтове: palmsbet.com, efbet или winbet.com

За да направите това е необходимо да се регистрирате в някой от изброените сайтове по-горе и да депозирате реални средстава. Можете да се възползвате от началните бонуси на всеки един от сайтовете, за да увеличите удоволствието от играта си.

Екипът на kazina.bg Ви препоръчва да разгледате и прочетете ревютата на всеки един от сайтовете, преди да направите своят избор.

Оцени играта

Най-популярни безплатни игри

Най-нови безплатни игри