Играйте безплатно 5 Dazzling Hot в демо режим

от EGT

Описание на играта

Ако търсите игра, която максимално да се доближава до оригиналните ротативки от миналото, не търсете повече, „5 Dazzling Hot“ е Вашата игра! Максимално опростена, но с ясна и цветна графика и отлична анимация, „5 Dazzling Hot“ бързо ще Ви очарова.

Играта е с 5 барабана, разположени на 3 реда и 5 фиксирани печеливши линии. Тя е и мултиденоминална, разполага с 3 нива кредит, които умножават диамантите до максимум х3. Това означава, че при първо ниво кредит максималният размер на залога е 100 диаманта, а при ниво 3 – 300. Блестяща звезда е избраният скатер (scatter) и тя може да се падне навсякъде и да Ви донесе 750 диаманта печалба. Никак не е зле при този максимален залог, нали? Wild символ липсва в тази вариация на любимия плодов слот.

Слот машината разбира се притежава функцията автоматично завъртане „Autospin„. В случай, че нямате намерение да променяте залога си, с нея можете да пуснете спиновете да се стартират автоматично, без да се налага да ги стартирате ръчно всеки път. 

Също така, типично за класическите слот игри на EGT, играта притежава и функция “Удвояване“ (Gamble). Когато тя е налична (а това се базира на размера на залога и печалбата от него), имате възможността на „проиграете“ и учетворите Вашата печалба в 2 последователни игри на черно-червено. Познаете ли, ще си осигурите чудесна печалба, но сбъркате ли ще загубите всички натрупани печалби.

5 Dazzling Hot е и част от Jackpot Cards – джакпот на 4 нива, с 4 различни суми, трупащи се под всяка от боите на тестето карти. Сумите можете да следите в реално време в горната част на слотката. Джакпот играта се пада на случаен принцип, като от Вас се иска да обърнете 3 карти от една боя от 12-те, които ще получите. Първата боя, от която съберете 3, моментално Ви носи сумата на съответното ниво.

Пожелаваме Ви късмет!

Оцени играта

Най-популярни безплатни игри

Най-нови безплатни игри