Играйте безплатно 20 Super Hot в демо режим

от EGT

Описание на играта

Ако сте фен на ретро ротативките, значи със сигурност ще харесате и слот машината 20 Super Hot EQ. Плодове, седмици и звезди избухват в пламъци при всяка печалба на фона на тихото потракване на барабаните. Познатите символи плавно се въртят в перфектна анимация, докато печалбите валят в сметката Ви.

20 Super Hot EQ“ е слот с фиксирани 20 печеливши линии и 5 барабана. 7-цата замества всички символи в играта, освен символът Egypt Quest и звездата. Звездата е „скатер“ (scatter) символът и 5 звезди на печеливша линия Ви носят 10 000 диаманта.

Символът Egypt Quest също е специален, защото той отваря бонус ниво с 8 безплатни завъртания в чисто нова обстановка и нови символи. Бонус играта се играе със същия залог, с който сте играли основната игра, задействала бонуса. Бонус игра можете да получите по два начина: ако символът Egypt Quest се падне на барабани 1,3 и 5 или може да се стартира на случаен принцип по време на основната игра. Безплатните завъртания не могат да се повторят, но за сметка на това да се класирате и за някое от бонус нивата. Бонус нивата се базират на сумата от печалбата плюс това колко символа златен свитък сте събрали по време на безплатните спинове. Трупайте печалби, съберете свитъците и катерете бонус нивата от Бронз до Платина, която Ви носи минимум 6000 диаманта.

Типично за игрите на EGT, тази игра също притежава функцията Удвояване. Ако спечелите минималната сума, определена от функция Удвояване за съответния размер залог, ще можете да изберете да стартирате игра, с която можете да удвоявате печалбата до 5 пъти. Само трябва да познаете дали обърната карта е черна или червена. Толкова е лесно! Ако сбъркате обаче, цялата печалба ще бъде загубена, но рискът определено си заслужава.

Не пропускайте да се насладете се на тази класика в жанра с бонус египетски привкус.

Разберете повече за останалите игри от поредицата Egypt Quest: Circus Brilliant и Burning Hot

Можете да намерите тези джакпоти в winbet.com и palmsbet.com.

Оцени играта

Най-популярни безплатни игри

Най-нови безплатни игри