Играйте безплатно 40 Super Hot в демо режим

от EGT

Game description

40 Super Hot“ е лека класическа игра, дело на EGT (Euro Games Technology). С позната и комфортна плодова тема, по барабаните се въртят весели плодчета, а леката музика и потракването на барабаните страшно им отива. 40 Super Hot е по-голямата и по-добра версия на вече познатата и любима с огнените си печалби игра 20 Super Hot.

Тази слот машина има 5 барабана и 40 фиксирани печеливши линии. Номинацията на игровата валута може да се умножи максимално до х3, като така максималният залог може да бъде от 800 до 2400 единици (диаманта). “Wild” символът в играта е 7-цата и той може да замести всеки символ освен скатера и може да се появи на всеки един барабан. На всеки барабан може да се падне и самия „скатер“ (scatter), чийто символ е звездата и той изплаща най-големите печалби.

Говорейки за печалби, всеки път, когато спечелите по-малко от установения праг, съответстващ на залога Ви, имате възможността да удвоите печалбата си само с един клик. Нужно е просто да натиснете бутона „Удвоете“ и да изберете цвета на картата, която ще получите. Изберете ли грешно обаче, ще загубите цялата печалба. При добър късмет, можете да избирате до 3 пъти.

Играта притежава и функцията автоматично завъртане (Autospin) или автоматично въртене на барабаните, при което не е нужно ръчно да стартирате барабаните.

40 Super Hot също така е част и от EGT джакпота Jackpot Cards, който има 4 нива, изобразени с 4-те бои на колодата карти. Джакпот играта се стартира на случаен принцип и представлява 12 обърнати с гръб карти. Целта е да обърнете 3 карти от една боя и веднага печелите сумата, събрана на съответното джакпот ниво. Шансовете Ви за спечелване на което и да е джакпот ниво са равни при всяка игра и по никакъв начин не са обвързани със залога. Печалбите Ви зависят само от късмета Ви.

Your review of the game

Най-популярни безплатни игри

Най-нови безплатни игри