Палмсбет Survivor безплатно

Най-добрите бонус предложения от

Survivor безплатна игра

Survivor безплатна игра

Включете се в безплатната надпревара за 1000 лв. в Palms Bet.

Целта в тази интересна игра, която не изисква никакъв депозит, е да познаете 10 последователни изхода от 10 срещи предоставени от Palms Bet. Можете да следите класирането си от специално създадената за играта страница.

След като познаете 10 последователни срещи ще бъдете наградени с 1000 лв., които ще бъдат заредени в акаунта Ви под формата на Безплатен залог.

Можете да прочетете пълното ревю за Палмсбет от тук.

Пълните правила и условия на промоцията можете да намерите тук:

1. В бонус играта могат да се включат само активни клиенти на www.palmsbet.com. За активен играч ще се счита играчът, направил поне един залог през последните 30 дни, в която и да е секция на palmsbet.com, с реални пари. ВАЖНО! Нови активни играчи ще могат да се включат в 04:00 часа на следващия ден след направения залог в palmsbet.com.

2. Всеки ден участниците имат право да прогнозират по едно спортно събитие предварително избрано от Организатора. Всички маркети за мачовете се уреждат според резултат в редовното време, освен ако не е посочено друго. Редовното време включва допълнителното време дадено от съдията, но не включва продължения, нито пък дузпи.

3. За да спечели голямата награда в размер на 1000 лв., участникът трябва да събере десет (10) точки.

4. При правилното прогнозиране на предварително избраните от Организатора спортни събития, участникът печели една (1) точка. Ако участникът не познае изхода от срещата, то неговите точки ще бъдат намалени до нула (0).

Пример: Ако имате правилно прогнозирани три (3) последователни спортни събития, Вие ще имате натрупани три (3) точки и ако сбъркате в следващатата прогноза, то Вашите точки ще бъдат занулени.

5. След всяка направена прогноза, Вие ще имате срок от пет (5) дни , за да направите следваща. В противен случай Вашите точки ще бъдат занулени.

6. За да вземете участие в играта, е необходимо да имате успешно направен залог през последните 30 дни, в която и да е секция на www.palmsbet.com.

7. След събирането на десет (10) точки участникът печели голямата награда в размер на 1000 лв.

7.1. Наградата може да бъде спечелена само от един участник в рамките на един цикъл. Цикълът приключва когато един от участниците първи събере десет (10) точки.

7.2. Ако в рамките на един цикъл 2-ма или повече участници едновременно стигнат до десет (10) точки, за победител ще се зачита играчът, направил 1-ви своята последна прогноза.

7.3. След приключването на на всеки цикъл, всички натрупани точки ще бъдат занулени.

8. Наградата ще бъде дадена под формата на Безплатен Залог в palmsbet.com.

9. Правила и Условия на Безплатен Залог в palmsbet.com.

9.1. Печалбата трябва да бъде заложена веднъж на спортно събитие. В случаите, в които клиент реализира печеливш залог на спортно събитие с Безплатен залог, в сметката му ще бъде преведена само чистата печалба след приспадането на заложената сума.

Пример: Вие поставяте своя Безплатен залог от 5 лв. на коефициент 2,50. Ако прогнозата Ви спечели, получавате 7,50 лв. (залог от 5 лв. х коефициент 2,5 = 12,50 лв., минус 5 лв. = 7,50 лв.) без какъвто и да е риск от Ваша страна.

10. Валидността на Безплатния залог е тридесет (30) дни. В този срок условията за превъртане трябва да бъдат изпълнени, в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.

11. В случай, че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането на тридесетдневния (30) период, бонус офертата ще се счита за изпълнена изцяло.

12. Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организаторът има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организаторът си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.

* Palmsbet.com си запазва правото да променя условията на промоцията, във всеки един момент. Всички участващи клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна.
* Palmsbet.com си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Бонуса, да приспаднем всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.

Ако имате допълнителни въпроси във връзка с Вашия бонус, моля, свържете се с екип “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.