Най-добрите бонус предложения от

Palmsbet – Бонус Спорт

Palmsbet – Бонус Спорт

PalmsBet предоставя възможност на своите клиенти да получат 200% бонус спорт за спорт до сумата от 100 лв. Всичко което трябва да направите е да депозирате поне 10 лв. и да изберете бонусът по време на депозита си.

За да покажем колко е лесно това, ние от kazina.bg решихме да обобщим в 3 стъпки какво трабва да направите за да вземете Начален Бонус Спорт:

 1. Влезте в акаунта си в palmsbet.com
 2. Натиснете Депозит в основното меню
 3. Приемете бонус от palmsbet 200% до 100 BGN

Завършете Вашия депозит, избирайки най-успешния депозит метод, и бонусът ще бъде автоматично зареден в сметката Ви.

Можете да прочетете пълното ревю за Палмсбет от тук.

Пълните правила и условия на промоцията можете да намерите тук:

 1. Оферта „Начален Бонус Спорт” е валидна само за нови клиенти, които нямат предишни регистрации с реални средства на palmsbet.com.
 2. Всеки клиент може да се възползва само веднъж от „Начален Бонус Спорт”.
 3. За да се възползвате от „Начален Бонус Спорт”, се изисква успешен депозит.
 4. Оферта „Начален Бонус Спорт” е валидна само за залози в секция спорт на palmsbet.com и не може да се използва за залози на други игри. Залози, направени в секцията казино, джакпот и виртуални, няма да се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
 5. За да активирате „Начален Бонус Спорт”, трябва да изберете съответния бонус след което да направите успешен депозит в менюто Депозит.
 6. „Начален Бонус Спорт” се получава под формата на Безплатен Залог.
  Какво е Безплатният Залог?
  6.1 Безплатният Залог Ви позволява да извършите залог за наша сметка, а печалбата (след удържане сумата на залога) остава за Вас.
  6.2 Пример: Вие поставяте своя Безплатен Залог от 5 BGN на коефициент 2,50. Ако прогнозата Ви спечели, получавате 7,50 BGN (залог от 5 BGN х коефициент 2,5 = 12,50 BGN, минус 5 BGN = 7,50 BGN).
 7. Сумата на бонуса е 200% от сумата на депозита до 100 BGN / 50 EUR.
  7.1Пример: ако депозирате 10 BGN, ще получите още 20 BGN Безплатен Залог. Максималната сума за Безплатен Залог е до 100 BGN. Например, ако депозирате 200 BGN, Вие ще получите 100 BGN, защото това е максималната сума на Безплатния Залог.
 8. Сумата на бонуса ще бъде добавена във Вашата игрална сметка веднага след депозитa Ви. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в спорт секцията, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване бонус офертата.
 9. След приемането на офертата, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.
 10. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 50 лв. и получен 100 бонус, трябва да се направят залози за (50 + 100) * 5 = 750 лева).
 11. Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
 12. Само губещи или печеливши залози се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Залози с друг статус, като например: отменен, анулиран, предварително затворен (кеш-аут) и т.н, няма да бъдат зачитани към условията за разиграване.
 13. При наличието на кеш (изтегляема) сума и активен начален бонус едновременно, клиента ще играе първо с кеш (изтегляемата) сума.
 14. Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи: Moneybookers (Skrill) и Neteller.
 15. В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
 16. При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 30 дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването ѝ.
 17. В случай, че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 30-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.
 18. Ако играчът реши да се откаже от бонус сумата, след като има извършени залози с депозита или бонуса , то тогава цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
 19.  Само залози направени НАД 1.50 коефициент, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно!

Срок на промоцията:
Старт: 20/05/2021г.
Край: 01/07/2021г.