Най-добрите бонус предложения от

Palms Bet – Лоялна програма

Palms Bet – Лоялна програма

Лоялната програма на palmsbet.com може да Ви донесе безброй награди всеки месец!Играейки на игрите в palmsbet.com печелите 2 типа точки – бонус и статус. Всеки продукт  ще Ви донесе различен брой точки за всеки един заложен лев с реални пари както следва (таблицата показва натрупването и на двата типа точки):

ИграБрой точки за 1 лв. залог
CT Gaming0.3т
Слот (без CT Gaming)0.15т
Живо казино , Игри на маса и Бинго0.1т
 Виртуални спортове и Фентъзи

Пример: Ако направите залог от 10 лв. с реални пари на игрите на CT Gaming ще получите 3т. Ваучери:
С натрупаните от Вас бонус точки можете по всяко едно време (след натрупване на минималния брой точки) да си купувате ваучери от определен тип. Този ваучер Ви носи бонус с големина в зависимост от Вашето ниво. Цената на един ваучер е 500т и може да бъде под формата на Безплатни игри, Безплатен залог или Бонус сума. Бонус точките натрупани през месеца се прехвърлят към следващия месец!

Стойност на 1 ваучер
НивоБезплатни игриБезплатен залогБонус сума
Diamond10010 лв.10 лв.
Platinum808 лв.8 лв.
Gold707 лв.7 лв.
Silver606 лв.6 лв.
Bronze505 лв.5 лв.

Пример: В случай, че размените точките си за безплатни игри, те могат да бъдат разиграни на следните игри:  Dancing Dragons, Magician  Dreaming, Chilli Fruits и Fruity Hot.  Ако сте ниво Silver и обмените 500 точки за безплатни игри, Вие ще получите 60 безплатни игри. Ако нивото Ви е Platinum, за същите 500 точки ще получите 80 безплатни игри.Статусточки:Вашето ниво се определя на базата на натрупаните през предходния месец (от 1ви 00:00 до последния ден от месеца 23:59) статус точки. Колкото по-високо е Вашето ниво, толкова по-голяма ще бъде Вашата награда от всеки ваучер. Нивата са както следват:

НивоМинимален брой точки
Diamond25 000т.
Platinum5 000т.
Gold500т.
Silver150т.
Bronzeдо 150т.
No level

В началото на всеки месец статус точките биват занулявани и нивото Ви ще бъде определено спрямо натрупаните точки през предходния месец.Условия за наградите:
За да може да изтеглите сумите от наградата, трябва първо да изпълните следните условия:
1. Безплатни игри – стойността на една безплатна игра е на минимален залог на максималния брой линии на посочените игри. Печалбите реализирани с безплатните игри се начисляват като изтегляема сума във Вашия профил. Валидността на бонуса е 7 дни от неговото получаване, след изтичането на този срок, безплатните игри ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
2. Безплатен залог – печалбите с направения от Вас безплатен залог ще бъдат изплатени като изтегляема сума като се приспадне стойността на безплатния залог от получената печалба от него. Валидността на бонуса е 30 дни от неговото получаване, след изтичането на този срок, безплатният залог ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
3. Бонус сума – бонус сумата трябва да бъде превъртяна 5 пъти на продукт по Ваш избор в сайта. В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
4. No level – Клиентите в тази група, не могат да трупат точки за  Лоялната програма на palmsbet.com. Организатора може еднолично да променя нивото на всеки клиент.
5. Веднъж обменен ваучера, не може да бъде заменян с други награди.