До 35% бонус спорт презареждане от Palmsbet

Лятото е в разгара си и Палмсбет предлага на своите спортни играчи нова и атрактивна промоция – до 35% Бонус спорт презареждане. Пускането на тази оферта от родния букмейкър съвпада със стартирането на повечето топ първенства на Стария континент, така че почитателите на сайта и на залозите ще имат на разположение възможността да увеличат своя баланс по сметката.

Бонус офертите за презареждане на сметка определено са едни от най-предпочитаните сред феновете на спортните залози. Затова и букмейкърите ги предлагат на своите играчи. Често тези промоции са валидни за определен период от време. Така е и в този случай – офертата на Palmsbet е валидна от 12.08.2021г. 00:00ч. до 26.08.2021г. 23:59ч.

Какво е „Бонус презареждане“?

Сега всеки клиент на Палмсбет има възможност да получи по-висок спортен бонус „Презареждане“. За да участвате в промоцията, е нужно да получите специална покана от екипа на компанията.

За да активирате самия бонус, трябва да изпълните следните стъпки:

1. Влезте в акаунта си

2. Посетете меню „Мои бонуси“

3. Приемете офертата за презареждане.

Правила и условия на бонуса:

Офертата е такава, че тя се получава индивидуално и пълните параметри на нейните условия ще бъде известен в поканата за участие. Там ще видите дали и колко пъти е нужно да превъртите размера на бонуса, както и дали има допълнителни изисквания за минимален коефициент.

Има някои важни точки, с които да се запознаете преди да активирате бонуса:

  • Офертата е валидна само за избрани клиенти, поканени чрез имейл, SMS или чрез съобщение в акаунта
  • Офертата е валидна само за първия депозит, направен след получаване на поканата
  • Срокът за активиране на бонус офертата е до края на седмицата, в която е получена поканата
  •  Условието за разиграване на бонус  „Презареждане“ важи само в секция Спорт и На живо
  • Бонус „Презареждане” се получава под формата на Безплатен Залог, т.е. при използването му за залози, само чистата печалба ще бъде преведена по сметката на играча
  • Бонус „Презареждане“ е валиден 30 дни от активирането му. Ако бонусът не бъде изигран в рамките на 30 дни от датата на издаването, той се заличава от сметката на участника.

Palms bet продължават своята политика постоянно да предлагат нови и разнообразни оферти на своите играчи. За това, няма да е изненада след изтичането на офертата 35% Бонус спорт презареждане“, компанията да предложи на своите клиенти още по – атрактивни промоции.