40 Treasures

[WP-Coder id=“2″]

 

Линии: 40
Име: „40 Treasures“
Барабани: 5
Редове: 4
Волатилност: 3

 

„40 Treasures“ е класическа слот игра от портфолиото на CT Gaming, която няма да разочарова нито един фен на наземните игрални зали. С изчистени графики и ненатрапчиви звуци, наподобяващи истинска ротативка, на петте барабана шеметно се въртят любимите ни плодчета, а между тях ковчежета със злато, кралската корона и дори самият крал. Макар и между групите символите да не личи особена тематична връзка (или поне ние не я долавяме), графиката на играта е добре изпълнена, ясна и ярка, а анимацията на CT Gaming както винаги не разочарова с високото си качество.

Играта има 40 печеливши линии, като максималният залог на линия е 0,10, което прави максималният залог на завъртане 40,00. „Скатер“ символът е ковчежето и той Ви носи най-сериозните печалби, стига да имате достатъчно късмет да Ви се паднат 5 от него на една печеливша линия. „Wild“ е символът на краля, който може да се появи на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан и да замести всеки един символ освен скатера.

Макар играта „40 Treasures“ да не предлага бонус игри, всеки път, когато спечелите по-малко от х25 залога Ви, получавате възможността да изиграете допълнителна игра с функцията Double-up. В Double-up игратa получавате само една карта, обърната с гръб. Ако познаете цвета й (черна или червена), залогът Ви ще се умножи х2. Ако познаете и боята, залогът ще се умножи х4. Можете да играете докато не сгрешите, да прекратите ръчно Double-up играта или докато не достигнете максималната печалба от х50 общия Ви залог.

С Half Gamble можете да заложите и само половината от спечелената с Double-up сума.

Доставчикът на играта обещава сравнително висок процент на изплащане (93.90%/95.90%), макар и да сме виждали и по-добри в офертите на CT Gaming. Mаксималната сума, която можете да спечелите, е ограничена до 1000.

Традиционна, лесна за следене и употреба игра, с дискретни графични и звукови ефекти, която няма да Ви подведе.