20 Mega Slot

[WP-Coder id=“2″]

 

Линии: 20
Име: „20 Mega Slot“
Бърабани: 5
Редове: 3
Волатилност: 2

 

„20 Mega Slot“ е класическа слот игра от портфолиото на CT Gaming, носеща със себе си носталгията на старите ротативки “от едно време”.

Играта съдържа типичните и познати на всички черешки, подкови, BAR-ове и т.н., но, типично за CT Gaming, графиката е изпипана, а анимацията цветна, атрактивна и много плавна. Звездата е „скатер“ (scatter) символа на слота и тя изплаща най-големите печалби. Седмиците са „wild“ – заместват всеки символ (освен звездата) на печелившите линии и могат да се паднат на всеки барабан.

Максималният брой линии, на който можете да заложите, е 20. Барабаните са 5, а максималната печалба е до 1000. Максимално можете да заложите по 0,20 за линия и това прави максималният Ви залог на завъртане 50.00.

Всеки път, когато спечелите по-малко от х10 на залога Ви, получавате възможността да изиграете допълнителна игра с функцията Double-up. В тази игра получавате една карта, обърната с лицето надолу. Ако познаете цвета й (черна или червена), залогът Ви се умножава по 2. Ако познаете и боята, залогът ще се умножи по 4. Продължавате да играете докато не сгрешите, сами не изберете да спрете или не достигнeте максималната печалба (печалбите Ви могат да се умножат максимално до х50, след което ще бъдете върнати в основната игра). За да стартирате Double-up функцията, трябва да изберете символът „Х2“ в долния ляв ъгъл. Затова разполагате с 5 секунди, в противен случай играта ще бъде отменена.

Можете да заложите и само половината от спечелената с Double-up сума като изберете опцията Half Gamble.

Налична е и функцията „aвтоматично завъртане“ (Autoplay), с която стартирате автоматично завъртане, в случай, че нямате желание на променяте залога си. Функцията се самоизключва в момента, в който спечелите някаква сума.

Процентът на изплащане според доставчика на играта е 96.12% – достатъчно често, за да задоволи любителите на традиционните слот игри.

„20 Mega Slot“ е абсолютна класика в жанра – спокойна, позната, лесна, но красиво изработена игра, с весела ненатрапчива музичка и закачливи звукови ефекти.