20 Burning Hot

 

 

[WP-Coder id=“2″]

 

Линии: 20
Име: „20 Burning Hot“
Бърабани: 5
Редове: 3
Волатилност: 2

 

„20 Burning Hot“ е още едно традиционно предложение и класика в жанра от EGT. С приятна плодова тема и без да натоварва играчите със сложни игри или крещящи графики, с тази игра имате страхотна възможност да препечете малко плодове в огньовете на Вашите печалби.

20 Burning Hot е слот машина с 5 барабана и фиксирани 20 печеливши линии. Максималният залог на завъртане е 400 единици (диаманти). Wild символът – четирилистна детелина – може да се падне на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан, като така да замести всеки един символ на печелившата линия освен двата скатера (scatters). Първият скатер в Долар символът, който може да се падне на всяка барабан, а 5 от него Ви носят цели 2000 диаманта. Вторият скатер е звездата, но тя може да се появи само на 1-ви, 3-ти и 5-ти барабан. 3 от нея Ви печелят 400 диаманта.

С функцията „Удвояване“ можете да удвоявате печалбата си до 4 пъти. Единственото, което се изисква, е да навъртите печалба по-малка от минималното определено за залога Ви (изберете залог и погледнете в правилата, ако не сте сигурни колко е това) и да натиснете „Удвояване“. Нужно е след това успешно да преминете през играта черно-червено. Познайте цвета и превърнете една малка печалба в цял джакпот!

Играта има и „Autospin“ функция, заместваща ръчното стартиране на завъртанията.

Играта „20 Burning Hot“ участва и в джакпота на EGT Jackpot Cards. Джакпот играта се стартира на произволен принцип и можете да играете за всяко едно от 4-те му нива, без значение с какъв залог сте го стартирали. Играта за джакпота представлява 12 обърнати карти, а от Вас се изисква просто да обърнете 3 от една боя. Първата боя, от която съберете 3 карти, директно Ви печели сумата, отговаряща на тази боя. За справка, сумите, натрупани под всяка една от боите, можете да следите по всяко време в горната част на слотката.